2015-11-19 15:10:11• hírek • Szatmar.ro

Orchideák éjszakája a nyíregyházi Oázisban

Hosszú, varázslatos őszi éjszaka a szépségről és a kedvező árakról: idén november 20-án, pénteken rendezik meg a hagyományos „Orchideák éjszakáját" a nyíregyházi Oázisban. Ezen az egyetlen éjszakán fantasztikus kedvezményekkel és vendéglátással várják az érdeklődőket.

Ez lesz az az alkalom, amikor az éjszakába nyúló nyitva tartás alatt a leggazdagabb orchideaválasztékból válogathatsz, különleges árakon. Az Oázis Kertészetben az idei év legújabb, legkülönlegesebb orchidea-fajtáival szeretnék meglepni a kedves vásárlókat.

Az érdeklődők a következő akciók közül választhatnak:
- 2 db orchidea vásárlása esetén az olcsóbbikat féláron adják.
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén a vásárló választhat hozzá egy maximum 5000 Ft értékű kaspót, de azt féláron megkapja
- Bármilyen orchidea vásárlása esetén egy 250 ml-es Oázis orchidea tápoldatot vagy egy 3 literes Oázis orchidea-földet adnak ajándékba (egy vásárló egy orchideához tápot vagy földet választhat, kettő darab vásárlása esetén kettőt és így tovább)
- Minden orchidea-kellék és kiegészítő (öntözőkanna, kézi párásító, orchidea támasz, csipeszek, átlátszó cserép, stb.) 20-50% kedvezménnyel vásárolható meg.

További akciós tudnivalók: Az akciók nem halmozhatók, de egy vásárló több orchidea vásárlása esetén több akcióban is részt vehet (például 3 darab orchidea vásárlása esetén a vásárló választhat magának 1-1 tápot és földet, illetve egy kaspót féláron, de egy orchideához nem jár kaspó is meg föld is).

Ha szereted az orchideákat, akkor november 20-án, pénteken 16.00-22.00 óra között a nyíregyházi Oázisban a helyed!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: